Αξία. λύσεις. τεχνολογία.
Ελληνικής κατασκευής από την Germitech

Στην Germitech ερευνούμε αναλύουμε και κατασκευάζουμε τις εξειδικευμένες λύσεις που χρειάζονται για την ασφαλή απολύμανση των επιφανειών σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία κλινικές ιατρεία νοσοκομεία και γενικότερα όπου η ασφάλεια σε υγειονομικό επίπεδο είναι το ζητούμενο.

Η πρώτες συσκευές απολύμανσης με υπεριώδη ακτινοβολία UV-C

Ελληνικής κατασκευής από την Germitech.

  • Ιστορικό.

    Μέσα από την υγειονομική κρίση που ξέσπασε με τον covid19 η ανοχύρωτη κατάσταση που βρήκε την ανθρωπότητα μας ώθησε να αναζητήσουμε εφαρμόσιμες μεθοδολογίες με τις οποίες θα μπορούμε να έχουμε ένα καθαρό υγιεινό περιβάλλον χωρίς μικρόβια και χημικά τοξικά συστατικά, γρήγορο και με χαμηλό κόστος χρήσης για τα ξενοδοχεία, την βιομηχανία τροφίμων – εστίασης, τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά σαφώς και σε χώρους νοσοκομείων, κλινικών και ιατρείων.

  • Φιλοσοφία.

    Για την Germitech η εξασφάλιση καθαρού απολυμασμένου και ασφαλούς χώρου είναι η προτεραιότητα μας. Με την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και την εξειδίκευση μας οι λύσεις που παρέχουμε προσφέρουν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Με την καθοδήγηση μας και την καθημερινή υποστήριξή μας οι πελάτες μας θα απολαμβάνουν ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον. 

  • Προϊόντα.

    Με επιλεγμένα πιστοποιημένα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά υλικά, με επιλεγμένους επώνυμους ειδικούς λαμπτήρες Germicidal υψηλής απόδοσης που εξασφαλίζουν αποτελεσματικότητα και  μακροχρόνια καλή λειτουργία τους, τα G-Systems είναι η ιδανική λύση. Με στιβαρό πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και σχεδιασμό που εξασφαλίζει την μέγιστη κάλυψη 360 μοιρών, προσφέρουμε αξιοπιστία και ασφάλεια. 

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικό των G-Systems. Αναλυτικά

Από ένα επιχειρηματικό όραμα, σε μια Ελληνική εταιρία παραγωγής συσκευών απολύμανσης με λάμπες Ultra Violet C.

Αυτή είναι η Germitech

Η Ελληνική εταιρία παραγωγής και διάθεσης συσκευών αντιμετώπισης του Covid 19 και κάθε άλλου αντίστοιχου ιού.